Επερχόμενα Adventure tours

Έρχονται! Δηλώστε Συμμετοχή!

ADVENTURE TOUR ΟΙΤΗ – ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ 2022
22/10- 23/10  2022

Επιστρέψαμε από την «καλοκαιρινή ραστώνη» πιο περιπετειώδεις από ποτέ και οργανώνουμε το πρώτο διήμερο Adventure Tour της σεζόν σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες οδηγικά προορισμούς της χώρας!

Με έδρα την Πανέμορφη Παύλιανη (200 χλμ περίπου από την Αθήνα) θα κινηθούμε στον ορεινό όγκο των οροσειρών της Οίτης και των Βαρδουσίων .Οι διαδρομές θα έχουν σχήμα καρδιάς δηλαδή η εκκίνηση και ο τερματισμός και τις δύο μέρες θα είναι στην Παύλιανη , καθώς επίσης δε θα υπερβαίνουν τα 200 χλμ την κάθε ημέρα ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να τις απολαύσουν στο έπακρο!!!

Διαδρομές:

1η ημέρα :Αφού διασχίσουμε την οροσειρά της Οίτης με κατεύθυνση την κωμόπολη της Σπερχειάδας θα κατευθυνθούμε προς την περιοχή του Γαρδικίου μέσα από σφιχτές δασικές διαδρομές. Από εκεί θα οδηγηθούμε προς τα χωριά Δίλοφο , Περιβόλι και Μάρμαρα και θα επιστρέψουμε στην Παύλιανη.

2η ημέρα: Οδηγούμε στη Νότια πλευρά της Οίτης με κατεύθυνση την Καστριώτισσα και από εκεί μέσα από φανταστικούς δρόμους όλων των τερέν  προς τους πρόποδες των Βαρδουσίων και στα χωριά Δάφνη και Ανατολή, για να καταλήξουμε στο πανέμορφο δάσος της Γραμμένης Οξυάς. Στη συνέχεια διασχίζοντας τον ορεινό όγκο των Βαρδουσίων στην καρδιά της Ρούμελης ,θα καταλήξουμε στον Αθ. Διάκο (Άνω Μουσουνίτσα) και από εκεί θα επιστρέψουμε και πάλι στην Παύλιανη.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9.00 π.μ την κάθε ημέρα

Ανεφοδιασμοί:

1η ημέρα: Πρατήριο καυσίμων στα Καμπιά Φθιώτιδας

2η ημέρα: Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στη Γραμμένη Οξυά με ευθύνη της οργάνωσης.

Διαμονή:

  • Προτεινόμενα ξενοδοχεία σε ειδικές τιμές:

«Το Πέτρινο»  22310- 83111 ( 80 ευρώ το δίκλινο , 90 ευρώ το τρίκλινο)

«Ξενώνας Κατερίνα» 22310 – 83009 , 6977829162 (70 ευρώ το δίκλινο, 75 ευρώ το τρίκλινο , 80 ευρώ το τετράκλινο)

 «Pavliani’s House» 6981844760 ( 120 ευρώ 4-5 άτομα)

«Resenda» 6976222751 (180 ευρώ σπίτι για 6 άτομα)

  • Ελεύθερη κατασκήνωση με στέγαστρα στην Αγία Παρασκευή στην Κάτω Παύλιανη.

Κόστος συμμετοχής : 40 ευρώ

Σημειώσεις:

  • Το ακριβές σύνολο των χιλιομέτρων θα ανακοινωθεί μετά την οριστική χαρτογράφηση των διαδρομών , οι οποίες θα παραδοθούν όπως πάντα σε μορφή gps αρχείου την Πέμπτη 20/10/22.
  • Το φορτηγό υποστήριξης θα μεταφέρει όπως πάντα τα προσωπικά αντικείμενα για όσους επιθυμούν ,καθώς επίσης θα διαθέτει ξεμονταδόρους , σαμπρέλες, σπρέι αλυσίδας για όποιον επιθυμεί να κάνει ένα «μίνι service» στην μοτοσυκλέτα του
  • Το Σάββατο το βράδυ (9.00 μ.μ) θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος των Adventure Tours για το 2023 στο εστιατόριο του «La Locanda» καθώς επίσης οι ταξιδευτές του Central Asia Adventure Tour θα μας διηγηθούν τις περιπέτειές τους!!!
  • Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το Tenere 700 World Raid καθώς και το Tenere 700 Rally Project του Worksbike Experience by Yamaha.

 

Δηλώσεις συμμετοχής : https://worksbikeexperience.gr/contact/

ADVENTURE TOUR ΛΑΔΩΝΑΣ 2022
25/6- 26/6  2022

Με την επιστροφή του πιο (Αγαπητου) Τουρ ΛΑΔΩΝΑΣ 2022 κλεινει για το πρώτο εξάμηνο η σαιζόν για τα ADVENTURE TOUR.
Βασισμένο στο μεγαλύτερο μέρος του σε διαδρομές του εξ’ αναβολής ODUSSEIA 2022 υπόσχεται ένα ακόμη αξέχαστο Σαββατοκύριακο για τους λάτρεις της Χωμάτινης Μοτοσυκλετιστικης Περιπέτειας.
Εξελίσσεται στους Ορεινούς Όγκους των Γερανειων , Ζηρειας , Χελμού, .Μαινάλου ενώ το υγρό στοιχείο κάνει έντονη την παρουσία του μιας και το πέρασμα από 4 ΛΙΜΝΕΣ θα δώσει έναν τόνο δροσιάς στους Συμμετέχοντες..
Η διαδρομή στο σύνολο της αγγίζει τα 520ΚΜ ενώ το Σάββατο το βράδυ καταλήγει σε γνωστό Οργανωμένο Camping δίπλα ακριβώς στις όχθες του Ποταμού Λάδωνα όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
Για όσους επιθυμούν με δική τους πρωτοβουλία…..Υπάρχουν και δωμάτια στο Χωριό Δάφνη 4 μόλις χιλιόμετρα από το Camping.
Οι διαδρομές και των 2 ημερών θα είναι αποτυπωμένες σε μορφή GPS όπως πάντα θα υπάρχει διαχωρισμός για την 1η μόνο ημέρα HARD – SOFT Φορτηγό Υποστήριξης για την μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων προς και από τον χώρο του Camping Προπομπός Ενδιάμεσοι Σκούπα.
Την Κυριακή το πρωί αφού απολαύσουμε το Πρωινό μας όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν τόσο το νέο TENERE 700 WORLD RAID όσο και τα εκπληκτικά Ηλεκτρικά SUR-RON σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 60 μόλις ευρώ με ΦΠΑ περιλαμβάνοντας τις διαδρομές σε μορφή GPS το φορτηγό Υποστήριξης την διαμονή στο Camping το βραδυνό μας αλλά και το Πρωινό μας εκεί.
Για όσους επιθυμούν δωμάτια η χρέωση είναι 45 ευρώ στο Ξενοδοχείο Δήμητρα και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον ενδιαφερόμενο και όχι από την Οργάνωση.
Οι συμμετοχές ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 15/6 και λήγουν την επόμενη Πέμπτη 23/6 το βραδυ.
Όσοι επιθυμούν μπορούν από αύριο κιολας να φέρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στο κατάστημα WORKSBIKE αλλά και το Σάββατο το πρωί στο σημείο εκκίνησης όπου είναι το γνωστό Τουριστικό Περίπτερο στο Χαϊδάρι ΣΤΑΘΜΟΣ 14.
Ώρα εκκίνησης 09:00 έως και 10:30
Παραλαβή των διαδρομών Παρασκευή απόγευμα για όσους είναι και τυπικά δηλωμένοι…..
Για δηλώσεις συμμετοχής στέλνετε mail στο worksbike.experience@gmail.com και η Γραμματεία μας θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

Τηλέφωνο Ξενοδοχείου Δήμητρα Χωριό Δάφνη
26920- 71124
26929- 71039

Πρόγραμμα ADVENTURES TOURS 2022
Απρίλιος
ΛΙΜΝΕΣ Ορεινή Κορινθία Ορεινή Αχαια
Διανυκτέρευση Ζαχλωρου
2ημερο ΚΜ500
Με γνώμονα την πιο άρτια Οργάνωση ( Διαδρομή σε μορφή GPS – Φορτηγό Υποστήριξης για την μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων- Διαχωρισμός διαδρομών Hard- Soft- Διαμονή κατ’ επιλογή σε Ξενοδοχείο η Οργανωμένη Κατασκήνωση- Προπομπό Ενδιάμεσο Σκούπα- Διαδρομές προσεκτικά Επιλεγμένες με τα πιο Όμορφα Περάσματα) ΑΛΛΑ και με πολύ Χαμηλό Κόστος δίνοντας ετσι την ευκαιρία στον οποιοδήποτε να οδηγήσει να χαρεί και να απολαύσει την μοτοσυκλέτα σε συνδυασμό με την απόλυτη Οδηγική Περιπέτεια γνωρίζοντας και Πανέμορφα Μέρη της Χώρας μας .
9 – 10/4 το Πρωτο Τουρ στην Ορεινή Κορινθία Ορεινή Αχαία περιλαμβάνοντας περάσματα μέσα από 4 Οροσειρές 4 Λίμνες και ιδαίτερα σημεία όπως η Βουδιστική Στούπα κλπ κλπ.
Το επίσημο Σάιτ των Τουρ μας WorksBikeExperience.gr είναι πλέον γεγονός όπου μέσα από εκεί θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για τα πάντα πέρα από την σελίδα μας στο fb.
 
Μάιος
ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΑΦΑ ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ
Έδρα Δασικό Χωριό
2ημερο ΚΜ 700
 
Ιούνιος
ΟΔΥΣΣΕΙΑ Γύρος Πελοποννήσου 3ημερο ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΎΜΑΤΟΣ
1η Ημέρα διανυκτέρευση Βιτινα
2η Ημερα διανυκτέρευση Μάνη
ΚΜ 800 περίπου
 
Ιούλιος
Αύγουστος 29/7 έως 3/9
Κεντρική Ασία……
ΚΜ 14000
Αναλυτικό πλάνο με όλες τις λεπτομέρειες θα αναρτηθεί
 
Οκτώβρης
ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΓΚΙΏΝΑ
2ημερο Έδρα Αρβανιτσα – Κυριάκι
ΚΜ 400
 
Νοέμβρης
ΝΑΞΟΣ
2ημερο η Εναλλακτική
ΚΥΘΗΡΑ 2ημερο
 
Σε όλα τα Τουρ θα υπάρχει όπως πάντα:
Διαδρομή σε μορφή GPS
Φορτηγό Υποστήριξης για την μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων
Προπομπός-Ενδιαμεσος-Σκουπα
Επιλογή για την διανυκτέρευση Ξενοδοχείο η Οργανωμένη Κατασκήνωση
SERVICE PARK για την προετοιμασία των μοτοσυκλετών
Για το Τουρ στην Κεντρική Ασία όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την διαδρομή και σε μορφή GPS.
 

ADVENTURE TOUR στα βάθη της Ασίας    30 July – 3 September 2022

Ξεκινώντας όπως πάντα από λευκό Χαρτί σχεδιάζοντας εν αρχή την πορεία μας και Οργανώνοντας το πιο ADVENTURE TOUR στα βάθη της Ασίας δοκιμάζοντας στα όρια Αναβάτη και Μοτοσυκλέτα.
9 Κράτη 15000ΚΜ είναι η απόλυτη πρόκληση για τους λάτρεις της Απόλυτης Περιπέτειας .
30 July – 3 September 2022
Δήλωσε Συμμετοχή εδώ!

Σημεία Υπεροχής

Προσεκτικά σχεδιασμένες διαδρομές

Όλες μας οι διαδρομές είναι λεπτομερώς σχεδιασμένες με σκοπό την απόλυτη ευχαρίστηση όλων των συμμετεχόντων με εναλλαγές κατά διαστήματα χώμα και μικρό σφιχτό επαρχιακό ασφάλτινο δίκτυο και είναι οδηγησιμες κάτω από όλες τις συνθήκες. Ο προπομπός πάντα μας ενημερώνει για όλα και εμείς με την σειρά μας όλους τους συμμετέχοντες και αναλόγως και των καιρικών συνθηκών αποφασίζουμε για το καλύτερο.

Όχημα Υποστήριξης

Σε όλα μας τα Adventure Tours διαθέτουμε βανάκι μεταφοράς των αντικειμένων σας για να μην σας επιβαρύνουν στην διαδρομή. 

Πλοήγηση διαδρομής

Αναλυτικά στοιχεία διαδρομής με live δεδομένα σε gps έτσι ώστε ο οδηγός ακόμη και εάν χάσει το δρόμο, μπορεί να δει τα στίγματα των υπολοίπων και να διορθώσει την διαδρομή του.

 

Σημείο συνάντησης