Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε την ομάδα μας!

Worksbike Adventure tours

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρα άτομα για μικρά ή και μεγάλα ταξίδια με μοτοσυκλέτα. Η Worksbike είναι εδώ για να σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες και να εξερευνήσουμε μαζί μοναδικά μέρη της Ελλάδας μέσα από ορεινά περάσματα και γραφικές διαδρομές. Απευθυνόμαστε στους τολμηρούς λάτρεις της περιπέτειας και των δυνατών συγκινήσεων οργανόνοντας συναρπαστικές αυθεντικές εκδρομές. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι το γεγονός πως η ομάδα μας λειτουργεί σαν παρέα (οικογένεια), κάτι που θα το δείτε από την πρώτη κιόλας φορα που θα μας ακολουθήσετε. Πάντα λειτουργούμε με σεβασμό μεταξύ μας αλλά και προς τη φύση.

Έτσι λοιπόν, αν νομίζεις ότι και εσύ ταιριάζεις στην ομάδα μας και θέλεις να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. 

Dimitris Heliotis

Ο Δημήτρης Χελιώτης, ιδιοκτήτης και manager της γνωστής αγωνιστικής ομάδας Worksbike Enduro Team, θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες του χώρου. Υπήρξε πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδος σε Enduro & Scramble, καθώς έχει σημειώσει και πολλές επιτυχίες σε αγώνες MX.

Εμπνευστής και διοργανωτής του Enduro Festival, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2005 και ειδικότερα από το 2015 στην περιοχή Σπερχειάδας (Ν.Φθιώτιδας). 

 

Η προσωπική μου ιστορία

Η Ιστορία μου μοιάζει τόσο απλή αλλά και τόσο σύνθετη παράλληλα. Από μικρή ηλικία μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά Αγώνα ΜΧ μιας και πολύ κοντά στην γενέτειρα μου υπήρχε μια Πίστα που φιλοξενούσε τότε και Αγώνες Πρωταθλήματος. Από την πρώτη στιγμή εκστασιάστηκα με αυτό που είδα και είπα πως κάποια στιγμή θα το κάνω και εγώ αυτό. Στη συέχεια απέκτησα το πρώτο μου μηχανάκι ένα Honda C50 και με αυτό γύρισα στην κυριολεξία όλη την Ελλάδα. Μέσα σε όλα αυτά κάποια στιγμή με το 50αράκι μου έφτασα στη Λάρισα προκειμένου να δω την μεγάλη μάχη μεταξύ Ευθυμίου και Ραγκέλοφ για το Ελληνοβουλγαρικό ΜΧ της εποχής.

Σημεία Υπεροχής

Προσεκτικά σχεδιασμένες διαδρομές

Όλες μας οι διαδρομές είναι λεπτομερώς σχεδιασμένες με σκοπό την απόλυτη ευχαρίστηση όλων των συμμετεχόντων με εναλλαγές κατά διαστήματα χώμα και μικρό σφιχτό επαρχιακό ασφάλτινο δίκτυο και είναι οδηγησιμες κάτω από όλες τις συνθήκες. Ο προπομπός πάντα μας ενημερώνει για όλα και εμείς με την σειρά μας όλους τους συμμετέχοντες και αναλόγως και των καιρικών συνθηκών αποφασίζουμε για το καλύτερο.

Όχημα Υποστήριξης

Σε όλα μας τα Adventure Tours διαθέτουμε βανάκι μεταφοράς των αντικειμένων σας για να μην σας επιβαρύνουν στην διαδρομή. 

Πλοήγηση διαδρομής

Αναλυτικά στοιχεία διαδρομής με live δεδομένα σε gps έτσι ώστε ο οδηγός ακόμη και εάν χάσει το δρόμο, μπορεί να δει τα στίγματα των υπολοίπων και να διορθώσει την διαδρομή του.

 

Σημείο συνάντησης