ADVENTURE TOUR ΕΥΒΟΙΑ – ΣΚΥΡΟΣ 15-16/07/2023

ADVENTURE TOUR ΕΥΒΟΙΑ – ΣΚΥΡΟΣ 15/16 – 7 – 2023

Με την καλύτερη πρόταση εν όψει καλοκαιριού κλείνει η πρώτη σαιζόν των Τουρ. Με την υπογραφή του Worksbike Experience by Yamaha  οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν πανέμορφες Χωμάτινες διαδρομές αλλά και την ανεμελιά του καλοκαιριού σε ένα πανέμορφο νησί…

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στο ύψος του Αγίου Στεφάνου Στο Φούρνο ” ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ” το Σάββατο 15/7 στις 09:00. Η κατεύθυνση από μικτή διαδρομή Χώμα- Άσφαλτο θα μας οδηγήσει στον Ωρωπό και με το Ferry της γραμμής Ερέτρια. Ανηφορίζουμε προς Θεολόγο – Πύργο και η Χωμάτινη Απόλαυση ξεκινά διασχίζοντας το Όρος Μαυροβούνι αλλά και την Μοναδική Δίρφη. Μαυρόπουλο – Άνω Μαυρόπουλο- Σέτα- Διάσελο- Καταβόθρες – Βρωμονέρα είναι μερικά από τα σημεία όπου θα κινηθεί το Τουρ με κατεύθυνση την Κύμη.

Το Ferry αναχωρεί στις 18:00 με προορισμό την Σκύρο όπου θα φτάσουμε στις 19:15. Συνεχίζουμε από μικτή διαδρομή Άσφαλτο- Χώμα με προορισμό την παραλία της Ατσίτσας όπου είναι και το σημείο τερματισμού της 1ης Ημέρας.

Η παραλία προσφέρεται για Ελεύθερο Camping διαθέτοντας Ταβέρνα αλλά και Beach BAR προκειμένου να γευτούμε στο έπακρο την έννοια της ανεμελιάς του καλοκαιριού. Το Ξενοδοχείο της περιοχής ΔΕΝ διαθέτει αλλά δωμάτια (όσοι επιθυμούν ΑΥΣΤΗΡΑ και μόνο δωμάτιο ας επικοινωνήσουν με τον γνωστό Συνταξιδευτή μας Γιάννη Μανωλάκη στο τηλέφωνο 6936111991).

Την Κυριακή 16/7  θα γευτούμε την Σκύρο  μέσα από μια μικτή διαδρομή (Χώμα- Άσφαλτο) μέχρι το απόγευμα στις 19.00 όπου και είναι η αναχώρησή μας για Κύμη (και από εκεί για Αθήνα).



ΚΟΣΤΗ:

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 40 ευρώ με ΦΠΑ (ΕΚΤΟΣ των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων) και περιλαμβάνει: 

  • Διαδρομές σε μορφή GPX
  • Van για την μεταφορά  όλων των προσωπικών αντικειμένων προς και από το σημείο κατασκήνωσης.
  • Προπομπό- Ενδιάμεσο- Σκούπα
  • SERVICE station στον Τερματισμό. Οι Συνοδοί για όσους επιθυμούν είναι FREE και θα επωμιστούν ΜΟΝΟ τα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια.

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ:

Ωρωπός – Ερέτρια / Ερέτρια – Ωρωπός :12 ευρώ (6 €/άτομο – 6 €/ moto)

Κύμη- Σκύρος / Σκύρος – Κύμη : 40 ευρώ (άτομο+ moto / τιμή με 50% εκπτωση) *Στο γκισέ των εισιτηρίων στο Λιμάνι της Κύμης θα υπάρχει ονομαστική λίστα με τις κρατήσεις  των συμμετεχόντων για την έκπτωση.

⇒ Οι συνεπιβάτες θα επωμιστούν ΜΟΝΟ το κόστος των ακτοπλοϊκών.               

Οι συμμετοχές ξεκινούν από σήμερα και λήγουν την Πέμπτη 13/7.Την Παρασκευή 14/7 θα δοθούν σε όσους έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους  τα αρχεία των Διαδρομών.                                                                                                    Για πληροφορίες επικοινωνείτε στο 210 9210933 από τις 10:00 έως και τις 19:00 Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ για τη συμμετοχή σας στέλνετε mail στο:https://worksbikeexperience.gr/contact/

 

Upload Image...